EFT Técnica de Liberación Emocional

,
La EFT o tapping, entre los practicantes, es una técnica basada en los meridianos de la acunpuntura pero sin agujas, fácil de aplicar y con resultados asombrosos en problemas de dolor, emocionales del estado de ánimo y, prácticamente alivia cualquier malestar o perturbación emocional.

Cualquier personar puede aplicarse el ejercicio de la Receta Básica sin necesidad de una formación especializada.

En la página en español de su inventor, Gary Craig, encontramos el manual de descarga gratuita y gran cantidad de ejemplos de sus múltiple aplicaciones.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Estimada Associació,





L’equip de Sonata per a Violoncel us escriu per donar-vos a conèixer el projecte que porta entre mans i que ha pensat que pot ser del seu interès. Sonata per a Violoncel és un projecte de llargmetratge que serà dirigit per Anna M. Bofarull i produït per KaBoGa art & films. Un drama sobre la lluita de la Júlia, una dona violoncel·lista que afrontarà una de les malalties de dolor crònic més incompreses del moment, la fibromiàlgia. Per a més informació, agrairíem que ens facilitéssiu un correu electrònic al qual us enviaríem el document de presentació del nostre projecte.




Aprofitem l’avinentesa per convidar-vos a un acte molt especial per a tots nosaltres: el concert que oferirà el reconegut violoncel·lista internacional Lluís Claret, al capdavant dels Violoncel·listes de Barcelona, a favor del nostre projecte, Sonata per a Violoncel, la primera pel·lícula sobre la fibromiàlgia.

Amb obres de Pau Casals, Beethoven i Bizet, el concert inclourà l’estrena mundial de la peça “Tema de Júlia”, creada pel compositor Gerard Pastor per a la mateixa Banda Sonora Original de la pel·lícula. L’acte tindrà lloc aquest mateix dimecres dia 2 de maig al Teatre Metropol de Tarragona i els beneficis que se n’obtinguin es destinaran a fer possible el rodatge de la pel·lícula. Ens il·lusionaria molt comptar amb la seva presència així com amb la seva ajuda per fer-ne la màxima difusió possible.



Per a qualsevol dubte o qüestió, no dubtin en consultar-nos. Moltes gràcies pel seu interès. Esperem notícies seves.





Cordialment,





Laia Seró

Ajudant de producció

lsero@kaboga.eu

Sonata per a Violoncel